Значи днес ми се случва следното:спирам ,включвам на задна и лоста си остава като все едно е включена задна,но не е включена скорост т.е. свободна ие блокирал.немога да го избутам от там.даже и с малко повечко сила.В Дунев(дианабад) ми казаха че е блокирала скоростната кутия.Въпроса ми е някой знае ли къде да отида за да ми я поправят или да ми помогнат някакси. Другото нещо което ме интересува е дали кутиите са еднакви с тези на 33-ката и другите двигатели на 145.Благодаря Ви предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
скоростна кутия???145 1.7 16V 95г.
Collapse
X
-
Таз кутия дето си я мислиш не става,трябва да е точно като за твоита кола, щото има едни предавателни числа дето само за един вид мотор пасват.Незнам каде могат да ти помогнат ама ако се наложи да сменяш цялата кутия,щото аз съм сменял преди те съветвам да си намериш хора които внасят коли от Италия и те щи донесат втора употреба.Там са продават кат ябълки.Струва около 600 лв. ама пак зависи.
Ама дано не стигаш до там де,щото е ташак и половина,а и скъпичко.145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
-
значи до сега намерих 3 броя втора ръка съответно 250,300,280 като цени.Само че всички ме съветват да се провери старата.Били се размествали някакви вилки и проблема не бил сериозен,даже бил много често срещан.надявам се да са те.Ще знаем до 2-3 дни.Мерцедес CLK Convertible
Alfa Romeo GTV
Alfa Romeo 145 1.7 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от yoТаз кутия дето си я мислиш не става,трябва да е точно като за твоита кола, щото има едни предавателни числа дето само за един вид мотор пасват.Незнам каде могат да ти помогнат ама ако се наложи да сменяш цялата кутия,щото аз съм сменял преди те съветвам да си намериш хора които внасят коли от Италия и те щи донесат втора употреба.Там са продават кат ябълки.Струва около 600 лв. ама пак зависи.
Ама дано не стигаш до там де,щото е ташак и половина,а и скъпичко.и аз мисля че е по-добре да си ремонтираш твоята кутия
Успех
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment